Caitlyn Jenner toivekkaana – haluaa roolin Beverly Hillsin täydellisistä naisista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien realityohjelmassa Kris Jennerin aviomiehen roolissa ennen nähty Bruce Jenner on nykyään nainen nimeltään Caitlyn Jenner. Nyt 70-vuotias entinen olympiaurheilija haaveilee, että saisi roolin kuuluisasta televisio-ohjelmasta Beverly Hillsin täydelliset naiset.

Hän on tunnutstanut Entertainment Tonightin haastattelussa olevansa sarjan kovan luokan fani. Hän ei kertomansa mukaan epäröisi hetkeäkään, jos Caitlyn Jenner pyydettäisiin ohjelmaan mukaan. Sekä Caitlyn että hänen ystävänsä Sophia Hutchins fanittavat sarjassa esiintyvää Lisa Rinnaa.

– Pidän Lisasta. Olen tuntenut hänet vuosien ja vuosien ajan. Nyt puhutaan naisesta, joka aina kehittää itseään. Hän on hassu ja hauska, Caitlyn kehuu.