Jen Selter nautiskeli rannalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Koronakaranteenissa Jen on julkaissut ahkerasti upeita arkistokuviaan sosiaalisessa mediassa.

Miljoonien miesten päiväuni nähdään tällä kertaa esittelemässä maailmanlaajuisesti tunnettua fitness-takapuoltaan kuvassa, jonka yhteydessä Selter pohtii samalla matkailun tulevaisuutta. Hän toteaa, ettei pidä enää koskaan matkailua itsestäänselvyytenä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.