Josephine Skriver riisui bikiniensä alaosaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa. Sosiaalisessa mediassa hän on kuitenkin edelleen aktiivinen.

View this post on Instagram

summer time ☀️ but no plans.. @si_swimsuit #outtake

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Nyt tanskalainen mallikaunotar esittelee täydellisyyttä hipovaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa, jossa hänestä on julkaistu näyttävä peppukuva. Siinä Josephine on riisumassa bikiniensä alaosaa, joka ei tosin muutenkaan peitä kovinkaan paljon hänen pakaroistaan. Dominikaanisessa tasavallassa ikuistettu rantakuva on mahdollisesti peräisin Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron kuvauksista.

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.

View this post on Instagram

outtake @si_swimsuit 🌊

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on