Kim Kardashian lahjoitti lasten kouluruokiin miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on luonut oman Skims-nimisen yrityksen, jonka alla nainen suunnittelee alusvaatteita ja muotoilevia alusasuja. Nyt nainen on päättänyt tehdä yrityksensä avulla hyvää ja lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen nälkäisten kouluruoasta paitsi jäävien lapsien ruokkimiseen.

Viime viikolla julkaisemallaan Skims-mainoksellaan tähti kertoi lahjoittavansa uusien tuotteidensa tuotoista osan hyväntekeväisyyteen. Tämä sai fanit pyörittelemään silmiään ja nimittelemään häntä ahneeksi.

Kim Kardashian ilmoitti antavansa uusimman malliston myynnistä saaduista tuotoista 20 prosenttia COVID-19 Emergency Response Program -järjestölle. Tämä sai ihmiset ihmettelemään sitä, minkä vuoksi nainen ei lahjoittanut suoraan rahaa kyseiselle järjestölle vaan lahjoittaa vasta muiden antamia rahoja saadessaan itse myyntiä tuotteilleen. Nyt tähti on näyttänyt tehneen korjausliikkeen ilmoitettaessaan, että Skims lahjoittaa järjestölle miljoona dollaria.