Murtovarkaat kiinni metelin takia Lahdessa – poliisi löysi varastetut tupakat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kotihälytysten määrä on kasvanut ravintoloiden sulkemisen takia. Poliisit menivät tarkastamaan asuntoa, josta ilmoitettiin kantautuvan meteliä Lahdessa pääsiäisviikonlopun aikana. Kohteessa odotti yllätys.

Lahdessa oli murtauduttu Kivistönmäen Nesteelle hieman ennen puolta yötä. Nesteeltä oli varastettu tupakka-askeja. Metelikeikalle menneet poliisit tapasivat murtautujien tuntomerkkeihin sopivia henkilöitä asunnossa. Lisäksi siellä oli samoja savukkeita, mitä Nesteeltä oli aiemmin varastettu.

Poliisi otti kiinni neljä henkilöä epäiltynä varkaudesta. Lisäksi yhden henkilöistä epäillään syyllistyneen myös virkamiehen vastustamiseen hänen yritettyään estää hänen viemistään asunnosta poliisiautolle.