Cristiano Ronaldo villitsi fanejaan – esitteli uuden kiharan hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo elää hyvin terveellistä ja kurinalaista ammattiurheilijan elämää. Tämä näkyy myös selvästi hänen ulkonäössään, joka on päästä varpaisiin ollut aina hyvin huoliteltu ja siisti. Nyt mies villitsi fanejaan kuvalla, jossa miehen hiukset olivat kuitenkin hieman vallattomammin stailattu.

Cristiano Ronaldo julkaisi itsestään kuvan, jossa miehellä on uusi hiustyyli. Ronaldo on alkanut viime aikoina hiustensa kasvaa hieman pidempään malliin, minkä lisäksi hän pitää niitä kiharalla. Aiemmin urheilija muotoili lyhyet hiuksensa geelillä hyvin suoriksi, mutta nyt mies antaa vallattomien kiharoiden laskeutua osittain hänen kasvojensakin päälle.

Mies kysyi kuvalla faniensa hyväksyntää uudelle hiustyylille. Moni seuraaja tuntui hyvin innoissaan vastaavan kuvaan, että uusi tyyli on todella hyväksytty. Uutta tyyliään esittelevä 35-vuotias jalkapallotähti ylitti aiemmin ensimmäisenä ihmisenä Instagram-sovelluksessa 200 miljoonan seuraajan rajan. Tällä hetkellä miestä seuraa kuitenkin jo yli 221 miljoonaa ihmistä.

View this post on Instagram

Approved ? 🤔

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on