Rintaliivit jäivät kotiin – Austin Powersin seksisymboli upeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa.

Äskettäin Elizabeth Hurley julkaisi upean kuvan oman syntymäpäivänsä kunniaksi. Elizabeth Hurley täytti 55 vuotta 10. kesäkuuta. Hurleyn perhepiirissä syntymäpäivät ovat jo viidennet, jotka he ovat joutuneet viettämään ilman ystäviä. Nyt kaunotar poseeraa ilman rintaliivejä näyttävässä somekuvassa, jonka yhteydessä hän toteaa lämmön nousevan.

Elizabeth Hurley kertoi aiemmin olevansa kiitollinen ja onnellinen siitä, että hän on terve. Nainen kokee, että hänellä on parhaat ystävät ja paras perhe, mutta hän toivoo kuitenkin, että elämä palaisi pian normaalille tolalleen.