Kamerat ikuistivat hurjan läheltä piti -tilanteen – bussikuski väisti onnettomuuden täpärästi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä nähdään toisinaan tilanteita, jotka saattaisivat pahimmillaan johtaa hengenvaaraan. Onneksi liikenteessä on myös tällaisista tilanteista kunnialla suoriutuvia kuljettajia.

Brasiliassa ikuistetulla videolla todistetaan hurjaa läheltä piti -tilannetta viime syyskuulta. Matkustajia täynnä oleva bussi oli ajamassa Salvadorin lähellä, kun vastaan tuli Toyota Hilux -auto. Ajoneuvo ajoi bussin kaistalle, mutta linja-auton kuljettaja onnistui väistämään sen ennen törmäystä.

Bussin matkustajille olisi saattanut käydä huonosti, eivätkä kaikki olleet yhtä onnekkaita. Toyota nimittäin törmäsi pian toisen henkilöauton kanssa. Onnettomuus johti Radar Itarantim -lehden mukaan yhden ihmisen kuolemaan ja kahden loukkaantumiseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.