Kunnon kämmi! Miehen frisbeekoppi silkkaa taistelua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frisbeen heittely on suosittu kesälaji, jota voi harjoitella maalla ja vedessä. Mikäli haluaa lajiin kertoimia, voi pelata ultimatea tai suunnistaa frisbeegolfin pariin.

Netissä on video, jolla nähdään Yhdysvaltojen Statesborossa Georgian osavaltiossa frisbeen avulla pelaava miesporukka. Säännöt ovat selvät. Frisbeen täytyy osua kepin nokassa seisovaan pulloon ja kaataa se maahan.

Pelikerrointa kuitenkin lisää se, että vastustajan on otettava frisbee osuman jälkeen kiinni yhdellä kädellä. Toisessa kädessä on nimittäin on oltava oluttölkki. Jos pullo ja frisbee osuvat molemmat maahan, voittaa heiton tehnyt joukkue.

Videolla nähdään, kuinka mies tekee kaikkensa ottaakseen frisbeen kiinni. Se on osunut pulloon, joten hänen on saatava heittoväline hyppysiinsä tai hänen joukkueensa häviää. Hyvästä yrityksestä huolimatta frisbee lipeää otteesta kuin liukas kala ja osuu maahan.