Mies yritti salakuljettaa kokaiinia tekopeniksen sisällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brittiläinen mies on jäänyt kiinni Belgiassa yritettyään salakuljettaa maahan kokaiinia jokseenkin erikoisella tavalla. Huumeet oli piilotettu tekopeniksen sisään.

Jamaikalta Belgiaan saapuneelle miehelle tehtiin huumetesti Brysselin lentoasemalla. Testin tulos oli positiivinen, minkä seurauksena hänet toimitettiin jatkotarkastukseen paikalliseen sairaalaan. Siellä miehen hallusta paljastui keinotekoinen penis, jonka sisällä oli 127 grammaa kokaiinia.

Pidätetty kertoi poliisille vierailleensa Jamaikalla äitinsä luona ja salakuljettaneensa kokaiinin omaa käyttöä varten. Syyttäjät eivät pystyneet todistamaan miehen tarkoituksena olleen myydä huumeita mutta vaativat hänelle silti 36 kuukauden vankeustuomiota. Pidätetty on määrä tuomita keskiviikkona 24. kesäkuuta, uutisoi NZ Herald.