Posti jouduttiin evakuoimaan – paketista paljastui karmean hajuinen hedelmä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksalaiskaupungissa sijaitsevassa postin toimipisteessä todistettiin taannoin haisevaa välikohtausta. Sen aiheutti postipaketin sisällä ollut hedelmä.

Schweinfurtissa sijaitsevassa postilaitoksessa oli ihmetelty voimakasta hajua. Paikalle hälytettiin poliisit, jotka päättivät evakuoida koko rakennuksen mahdollisen turvallisuusuhan vuoksi. Kaikki noin 60 postin työntekijää joutuivat keskeyttämään työnsä poistuakseen paikalta, ja poliisi alkoi tutkimaan hajun alkuperäksi todettua pakettia varovaisesti.

Paketin sisältä paljastui neljä duriohedelmää jotka kylän 50-vuotias asukas oli lähettänyt ystävälleen Nürnbergistä. Makunsa ja tekstuurinsa vuoksi Kaakkois-Aasiassa suosittu hedelmä tunnetaan sen äärimmäisen pahasta hajusta. CNN:n mukaan Kahtatoista hajun vuoksi huonovointisuudesta kärsinyttä työntekijää hoidettiin ensihoitajien toimesta paikan päällä, ja kuusi heistä toimitettiin varotoimenpiteenä sairaalaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun durion haju on johtanut evakuointitilanteeseen. Viime vuonna Australian Canberran yliopiston kirjasto evakuoitiin epäillyn kaasuvuodon vuoksi. Kaasuvuodoksi luullun hajun todelliseksi aiheuttajaksi paljastui myöhemmin duriohedelmä.