Marika Fingerroosin yläosaton poseeraus saa nielaisemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin on tapahtunut myös koronakaranteenin aikana.

Marika Fingerroos aloitti taannoin kesäkautensa poseeraamalla näyttävästi bikineissä ulkosalla, ja sittemmin hän on jatkanut valitsemallaan tiellä. Nyt kesän ensimmäiset helteet ovat saaneet Marikan riisumaan ylävartalonsa paljaaksi ja ikuistamaan siitä kuvan sosiaaliseen mediaan. Kuva saa varsinkin miehet varmasti nielaisemaan.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.