Mitä ihmettä? Meghan Markle politiikkaan – haaveena ura Yhdysvaltain presidenttinä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesiin Lontoon hovista mutkan kautta muuttaneet ja kuninkaalliset velvollisuuden jättäneet Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat poliittisesti edelleen korkealle arvostettuja. Pariskunta on työskennellyt lähinnä hyväntekeväisyyden nimissä uudella urallaan.

Meghan Marklen henkilökohtaiset tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla kuin moni entisestä näyttelijättärestä voisi uskoa. Hän haluaa osaltaan puuttua Yhdysvalloissa rehottavaan rasismiin. Lisäksi hän suunnittelee uutta uraa politiikan parissa.

Sussexin herttuataresta kirjaa kirjoittava Lady Colin Campbell paljastaa myös Meghan Marklen suunnittelevan kampanjointia Yhdysvaltain presidentiksi. Hänen tavoitteenaan on olla kaikkien aikojen paras valtion päämies, Daily Mail uutisoi.