Adelen odotetun albumin julkaisu siirtyy jälleen – syyttää koronaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Adelen julkaisutahtia ei voi kuvailla ainakaan liian tiheäksi. Fanit ovat saaneet odottaa uutta albumia pitkän tovin, sillä edellinen 25-levy julkaistiin jo vuonna 2015. Adele tarjosi alkuvuodesta ilouutisia faneilleen paljastettuaan ystävänsä häissä levyn ilmestyvän 4. syyskuuta.

Laulajan manageri Jonathan Dickins on kuitenkin joutunut torppaamaan toivon uuden musiikin julkaisusta Music Week -lehden haastattelussa. Hänen mukaansa levy ei ilmesty syyskuussa vaan sitten, kun se on valmis.

– Olemme kaikki samassa veneessä. Teet asioita ja sitten yhtäkkiä koko maailma pysähtyy. Levy julkaistaan kun se on valmis, emmekä voi lyödä sille päivämäärää lukkoon, Dickins paljasti.

Adelen 25-albumia on myyty maailmanlaajuisesti 22 miljoonaa kappaletta ja se voitti kaksi Grammy-palkintoa. Viime kuukausina Adele on kuitenkin ollut musiikkinsa sijaan uutisissa lähinnä painonpudotuksen vuoksi.