JVG kiinnitetty Aura Festin pääesiintyjäksi – perjantain ohjelmisto siirretty sunnuntaille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 1. – 2. elokuuta, kun koronakriisiin liittyvien rajoitusten myötä aikataulua on siirretty päivällä eteenpäin. Perjantain ohjelmisto on siirretty rajoitusten vuoksi sunnuntaille. Perjantain päiväliput käyvät sellaisenaan sunnuntaille ja kahden päivän liput toimivat sellaisenaan lauantaille ja sunnuntaille.

Tapahtuman pääesiintyjäksi on nyt kiinnitetty Suomen tämän hetken suosituin yhtye JVG. Lauantaina ohjelmistosta on jouduttu peruuttamaan ruotsalainen DJ-duo JUBEL, joka ei koronatilanteen vuoksi pääse Suomeen. Lauantaina Aura Festeillä esiintyvät Sanni, Mikael Gabriel, Evelina, Gettomasa, Portion Boys, Abreu ja Behm. Sunnuntaina lavalle nousevat JVG:n lisäksi Pyhimys, Cledos, Gasellit, Teflon Brothers sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Festivaalin asiakaskapasiteettia on rajoitettu merkittävästi, jotta alueella säilyy riittävästi tilaa jokaiselle. Kokonaiskapasiteetti on laskettu noin puoleen aiemmista vuosista, mistä syystä tapahtuma suosittelee lippujen ostamista ennakkoon. Anniskelualuetta on laajennettu, jotta alueella on mahdollista huolehtia riittävistä turvaväleistä.

Aikaisemmasta poiketen lipulla pääsee vain kerran päivässä sisään, koska lippuja ei koronatilanteen johdosta vaihdeta rannekkeisiin kontaktien välttämiseksi. VIP-passilla on mahdollista liikkua festivaalialueen ja VIP-alueen välillä. Aura Festeillä on runsaasti käsienpesupisteitä ja käsidesiautomaatteja. Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu ja kaikkia pintoja desinfioidaan useita kertoja tunnissa. Lisäksi myös palvelupisteitä on lisätty, jotta vältyttäisiin suuremmilta jonoilta.