Kypäräkamera ikuisti maastopyöräilijän hurjan suorituksen – päätähuimaava video

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maastopyöräily voi olla toisinaan lähes millitarkka laji. Kovassa vauhdissa ja vaikeassa maastossa tasapainottelu ei ole aina helppoa, ellei nimi satu olemaan ”Dangerous” Dave Herr.

Youtubessa julkaistulla videolla päästään seuraamaan Herrin hurjaa suoritusta hänen näkökulmastaan. Kypäräkameran ikuistamalla videolla maastopyöräilijä ajaa keskelle metsää rakennetulla radalla, joka ei ole helpoimmasta päästä.

Heti radan alkuun Herrin täytyy ajaa kaatuneita tukkia pitkin. Tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa, sillä myöhemmin eteen tulee puinen ja hädin tuskin pyörän renkaita leveämpi rata. Herr kuitenkin suoriutui saavutuksesta hämmästyttävän hyvin ja pokasi videolla vielä GoPro of the World -palkinnon.