Miley Cyrus paljasti – ollut jo puoli vuotta raittiina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrus tunnetaan poptähtenä, joka ei ole etenkään takavuosina varsinaisesti kaihtanut juhlimista ja villiä elämäntyyliä. Nyt tähti kertoo kuitenkin olleensa jo puoli vuotta raittiina.

Raitistumisen taustalla ei ole sen suurempaa draamaa. Päätös johtui marraskuussa suoritetusta äänihuulten leikkauksesta, jonka vuoksi Cyrus ei saanut myöskään puhua viikkokausiin. Leikkauksesta toipumisen aikana tähti harrasti itsetutkiskelua ja huomasi perheensä historiassa runsaasti riippuvuutta ja mielenterveysongelmia.

– Kävin läpi perheemme historiaa ja pohdin, miksi olen sellainen kuin olen. Ymmärtämällä menneisyyttä voimme ymmärtää paremmin myös nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Terapia tekee hyvää, Cyrus kertoi Variety-lehden haastattelussa.

Miley Cyrus totesi raittiuteen liittyvän myös haasteita, etenkin parikymppisenä. Päihteitä karttava saa helposti maineen henkilönä, jonka seurassa ei ole hauskaa. Cyrus kuitenkin toteaa heräävänsä mielummin 100-prosenttisen valmiina uuteen päivään kuin krapulaisena ja tokkuraisena.