Noora Karma säväyttää – bilekuva paljusta someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta vuosien varrella tunnetuksi tullut Noora Karma on taikuri ja mentalisti, joka tähditti muutama vuosi sitten myös omaa nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Viime aikoina Karma on julkaissut itsestään tasaisin väliajoin tyylikkäitä kuvia, ja nyt hellekesän kunniaksi hän on muistanut someseuraajiaan ajankohtaan liittyvällä päivityksellä.

View this post on Instagram

Ilta- aurinko ☀️💦🦩 All you need is love, laugh & sunsets 💖

A post shared by Noora Karma (@noorakarma) on

Kuvassa Noora poseeraa näyttävässä kuvassa paljussa juhlatunnelmissa. Tyylikkäissä flamingo-juomatelineissä näkyy niin mietoja kuin hieman tiukempaakin juhlajuomaa. Ilta-aurinko sai Karman toteamaan, että ihminen tarvitsee rakkautta, naurua ja auringonlaskuja. Taannoin Karma muistutti seuraajilleen aurinkosuojauksen tärkeydestä, sillä hän viittasi kuvatekstissä jopa suojakertoimeen 50. Se kannattaakin parhaillaan käynnissä olevassa helleaallossa.

Noora Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.