Paris Jacksonin avoin tilitys: Kaikki unohtavat että olen ihminen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen laulaja Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on kasvanut paparazzien piirittämänä. Hän on ollut periaatteesta kuuluisuutta vastaan nuorella aikuisiällä, koska ihmiset mieltävät hänet aina ainoastaan Michael Jacksonin tyttäreksi.

Paris Jackson haluaa tähdentää, että ei ole valinnut kuuluisuutta lapsena ollessaan ja yleisö unohti, että hän on ihminen. Paris ei omien sanojensa mukaan ole ollut aiemmin valmis julkisuuteen. Nyt, 22-vuotiaana, hän on tavannut elämänsä rakkauden 31-vuotiaan Gabriel Glennin, joka on naisen kanssa samalla aaltopituudella.

– Olemme molemmat yhtä rikkinäisiä, nainen puhuu äskettäin alkaneella Facebook-sarjalla Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn.

Sarjassa tullaan kuulemaan pariskunnan yhteistä musiikkia sekä asiaa henkisyydestä, seksuaalisuudesta, perheestä ja paljon muusta. Paris Jackson sai taannoin pääroolin Habit-nimisestä indie-elokuvasta. Nainen esittää filamtisoinnissa Jeesusta.