Seksihelle hemmottelee Lontoossa – povipommi nautti niukassa asussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva plastiikkakirurgien elävä aikaansaannos Candy Charms haluaa olla ultimaalinen bimboblondi ja elävä Barbie-nukke. Naisen kuvia katsoessaan huomaa, että hänen kurveissaan on enemmän muovia kuin Mattelin lelutehtaan iltavuorossa.

Candy Charms työskentelee glamourmallina ja aikuisviihdetähtenä, joten keho on hänen tulonlähteensä. Siksi nainen pyrkii pitämään ulkoäöstään huolta. Nyt hän on nauttinut superhelteistä kotonaan Lontoossa.

– Yritän saada rusketusta! Tänään oli 31 celsiusastetta, nainen kirjoittaa kuvaan, joissa on mahtavat muodot ja pienet bikinit.

View this post on Instagram

Working on my tan 👙 31° today 🥵

A post shared by Candy Charms 👑 (@candycharmsofficialx) on