StaraTV: Tamu haastattelussa – popveteraani aloitti soolouran

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Tamu on tullut vuosien varrella tunnetuksi artistina monista yhtyeistä ja hän on toiminut lisäksi lukuisten suomalaisten ja kansainvälisten hittikappaleiden taustalla. Setä Tamuna viime vuosina tunnetuksi tullut artisti on nyt käynnistänyt soolouransa laulajana artistinimellä Tamu. Stara otti yhteyttä Mikko ”Tamu” Tammiseen haastattelun merkeissä.

Haastattelussa käydään laajasti läpi niin Tamun musiikillista historiaa kuin myös kappaleiden tekemisen kulissien takaisia tapahtumia ja yllätystä, jonka kuriiriyhtiö toi hänelle Japanista saakka. Lisäksi keskustellaan luonnollisesti myös Tamun omasta musiikista ja siitä miten pöytälaatikkoon vuosien varrella kirjoitetut kappaleet saivat viimein elämän.