Hotellihuone ilman seiniä – maailman parhaat maisemat ympärillä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kokeilunhaluisille ja ennakkoluulottomille matkailijoille on avautunut ainutlaatuinen tilaisuus majoittua. Sveitsiin on perustettu hotelli, jonka huoneissa ei ole lainkaan seinää tai kattoa. Zero Real Estate -huoneet koostuvat käytännössä lattiasta, sängystä ja pienestä seinän osasta.

Huoneet sijaitsevat Sveitsin Alpeilla ja niistä avautuvat upeat näkymät kuvankauniisiin maisemiin. Heinäkuussa avattavan hotellin hinnat alkavat 295 Sveitsin frangista, eli noin 275 eurosta. Zero Real Estaten perustivat Daniel Charbonnier sekä Frank ja Patrik Riklin. Riklinit olivat luoneet vuonna 2009 taideinstallaation samalla idealla.

Charbonnier uskoi että seinätön hotelli voisi toimia myös käytännössä. Hotellihuoneita on tällä hetkellä seitsemän kappaletta, ja kaksi niistä on jo varattu täyteen koko vuoden 2020 sesongiksi. Jonotusllistalla on parhaillaan 9 0000 henkeä, uutisoi Insider.