John Legend ja Kanye West eivät ole enää ystäviä – Legend paljasti syyn miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja räppäri Kanye West ovat olleet vuosien ajan hyvin läheisiä ystäviä. Legend on jopa vuonna 2014 esiintynyt Kanye Westin ja Kim Kardashianin häissä. Tällä hetkellä miehet eivät kuitenkaan ole enää tekemisissä toistensa kanssa.

John Legend kertoi Us Weekly -sivuston mukaan, että he ovat tällä hetkellä eri elämäntilanteissa, jotka ovat ajaneet miehet siihen, että he eivät enää ole ystäviä. Legendin mielestä siinä ei ole mitään erikoista. Miehen mukaan se on vain osa elämän luonnollista kiertokulkua, koska heidän musiikillinen yhteistyönsä on loppunut.

Kanye West tekee tällä hetkellä gospelmusiikkia ja suunnittelee vaatteita, minkä vuoksi Legend kokeekin, että miehellä on täysin oma suuntansa elämässä kuin hänellä. Kaiken lisäksi kummallakin on vielä pieniä lapsia, joten oman perheenkin kasvattaminen vaatii paljon huomiota.

John Legendin mukaan ystävyyden loppu ei johtunut erilaisista poliittisista näkemyksistä. Pari vuotta sitten miehet ottivat kuitenkin julkisesti yhteen siksi, että Kanye West puolusti Donald Trumpia, jota vastaan Legend kampanjoi yhdessä vaimonsa kanssa hyvin voimakkaasti. Erimielisyyksien jälkeen ystävyksiä ei enää nähty yhdessä.