Salarakas tihkuu erotiikkaa muodonmuutoksen jälkeen – vain muodot näyttävät tutuilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Khloe Kardashianin ja hänen miehensä Tristan Thompsonin perhe ei kaatunut strippiklubin tarjoilijana työskentelevän salarakas Lani Blairin takia. Suhde kaatui myöhemmin perhetuttu Jordyn Woodsin vuoksi.

Pikkulinnut ovat kuitenkin laulaneet, että Khloe Kardashian ja Tristan Thompson olisivat jälleen yhdessä. Suhteesta kuuluu kiitos koronakeväälle, koska pari on lähentynyt jälleen karanteenissa ollessaan. Salarakas Lani Blair jatkaa puolestaan fanien ja maineen keräämistä Instagram-mallina.

Lani Blais on vaalentanut hiuksiaan. Hän on esitellyt uutta tyyliä Instagramissa Fashion Novan vaatteita mainostaen. Neiti Blairin muodot ovat edelleen samat, vaikka hiukset ovatkin muuttuneet radikaalisti.

View this post on Instagram

U 2 luv… 2pcset: @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Honey…

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

♠️ Pants: @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Feeling good💙 Jeans and top: @fashionnova

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on