Ryan Goslingista ihmissusi – kiinnitettiin kauhuklassikon uuden version päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ryan Gosling nähdään lähitulevaisuudessa valkokankaalla susimaisissa tunnelmissa. Näyttelijä on nimittäin kiinnitetty vuoden 1941 The Wolf Man, eli Ihmissusi -kauhuklassikon uuden version päärooliin.

Tulevan Wolfman-elokuvan on kerrottu saavan inspiraatiota Jake Gyllenhaalin tähdittämästä Nightcrawler-trilleristä. Näyttelemisen lisäksi Gosling on ideoinut elokuvan juonta. Variety-lehden mukaan toistaiseksi ei ole selvillä, kuka Wolfmanin uuden version ohjaa.

Universal Studios -tuotantoyhtiö on yrittänyt vuosikausien ajan modernisoida klassisia kauhuelokuviaan, joista tunnetuimpia edustavat Dracula ja Frankenstein. Useiden lippuluukulla flopanneiden yritysten jälkeen suunnitelmat onnistuivat Elisabeth Mossin tähdittämän, arvostelu- ja lipputulomenestykseksi nousseen The Invisible Man -elokuvan myötä.