Halsey raivostui kritiikistä – tuli vahingossa toivoneeksi World Trade Centerin romahtavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Halsey on kohahduttanut tuoreella kommentillaan sosiaalisessa mediassa. Hän tuli mitä vahingossa vitsailleeksi monille Yhdysvaltalaisille erittäin aralla asialla.

Kaikki sai alkunsa Pitchfork-sivuston kuvailtua Halseyn tuoretta Manic-levyä arvostelussaan hengettömäksi. Poptähti vastasi kritiikkiin twiitillä, jossa hän toivoi Pitchforkin toimiston romahtavan. Halseyn olisi kuitenkin kannattanut todennäköisesti tehdä hieman taustatyötä ennen vitsinsä kirjoittamista.

Pitchforkin toimisto sattuu sijaitsemaan New Yorkin One World Trade Centerissä, terrori-iskussa tuhoutuneen World Trade Centerin tilalle rakennetussa pilvenpiirtäjässä. Pilailua rakennuksen romahtamisesta ei siksi arvatenkaan otettu vastaan ilolla. Virheensä tajuamisen jälkeen Halsey poisti viestin nopeasti ja ilmoitti kyseessä olleen vain vitsi.