Jannika B avautui kiusaamisesta – naista nimiteltiin vitiligon vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka saavat myös tasaisesti radiosoittoa osakseen. Nyt nainen paljasti, että hänellä on vitiligo, jonka vuoksi hänen ihossaan on vaaleita kohtia.

Vitiligo on ihon pigmenttihäiriö, joka aiheuttaa ihoon vaaleita teräväreunaisia alueita. Jannika B ei lapsena hävennyt ihoaan, mutta kaikki muuttui kuitenkin yläkoulussa, jossa häntä alettiin nimittelemään syöpäläiseksi omien luokkalaisten toimesta. Tähti kertoo tietävänsä nyt, että nimittelijät olivat väärässä, mutta siitä huolimatta rumat kommentit pyörivät toisinaan naisen mielessä hänen katsoessaan omaa peilikuvaansa.

https://www.instagram.com/p/CB-LfZrDXBP/

Jannika B kertoi myös, että hänen jalkojaan on kutsuttu tynnyrireisiksi, minkä lisäksi häntä kutsuttiin Dumboksi. Aikuisiällä tähti on joutunut parantelemaan kiusaamisen aiheuttaneita haavoja yksi kerrallaan, mutta nykyään hän osaa kuitenkin pitää kehoaan kauniina ja arvostaa etenkin sitä, että hän on terve.