Julianne Hough ja Brooks Laich erosivat: ”Päätös tuli sydämestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa pari vuotta sitten. Nyt aviopari on kuitenkin ilmoittanut päättäneensä erota.

Pariskunta on näyttäytynyt aina julkisesti hyvin rakastuneina toisiinsa, mutta viime kuukausien aikana paratiisissa on näyttänyt olevan hieman ongelmia. Julianne Hough on näyttäytynyt jo pitkään ilman sormustaan, minkä vuoksi ero ei tullutkaan monille yllätyksenä vaikka kaunotar vakuutteli aiemmin kaiken olevan hyvin.

Pariskunta ilmoitti eronneensa yhteisymmärryksestä. Us Weekly -sivuston mukaan 31-vuotias Julianne Hough ja 36-vuotias Brooks Laich ovat kertoneet, että päätös tuli sydämestä. Pariskunnalla on yhä rakkautta ja kunnioitusta toisiaan kohtaan, mutta tällä kerralla sydämet veivät heitä eri suuntaan.