Marika Fingerroos nautti helteestä – kurvitar esitteli samalla vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Marika on esitellyt aktiivisesti vartaloaan muun muassa yläosattomissa ja bikineissä, ja tällä kertaa hän nautiskeli viikonloppuna päättyvistä helteistä vaaleanpunaisissa bikineissä. Tämän hetkisten sääennusteiden mukaan hellesäät muuttuvat tällä viikolla sadekeleiksi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.