Charly Jordanin vartalo hipoo täydellisyyttä – biksut eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Nyt Charly Jordan esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan useissa kuvissa, joista osassa hänellä on yllään erittäin niukat punaiset bikinit. Samalla hän on tehnyt myös läheisempää tuttavuutta pupun kanssa, ja tietenkin asiaan kuuluvasti bikineissä silloinkin.

View this post on Instagram

Me in Tulum vs me in LA 😂

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.

View this post on Instagram

ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE 🐰 @revolve

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on