Teinivaimo poseerasi purjeveneellä – nautti povensa esittelemisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox erosi äskettäin lastensa isästä ja pitkäaikaisesta aviomiehestään näyttelijä Brian Austin Greenistä. Mies on nähty nyt uhkean teinivaimona kuuluisuuteen nousseen glamourmallin ja laulajan Courtney Stoddenin seurassa. Kaksikko nähtiin taannoin yhdessä kalifornialaisessa meksikolaista ruokaa myyvässä ravintolassa yhdessä ja onnellisen näköisenä.

Nyt Courtney on poseerannut ilman miesseuralaista purjeveneen kannella, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta kesäsäästä uhkeaa poveaan esitellen. Samalla kohukaunotar nautiskeli ilmeisesti valkoviiniä ja kertoi lapsuutensa veneretkistä yhdessä isänsä kanssa.

Suhde voi olla myös mediatemppu, mutta ainakin se sai runsaasti spekulointia aikaan, The Hollywood Gossip uutisoi. Megan Fox on tahollaan vahvistanut seurustelevansa Machine Gun Kellyn kanssa. Hän vahvisti suhteen heti saatuaan tietää 46-vuotiaan Brian Austin Greenin viihtyneen uhkean Courtney Stoddenin seurassa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.