Espoon Tapiolan kahluualtaassa vilvoitellut sairastui koronavirukseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoon Tapiolassa sijaitsevassa kahluualtaassa viime viikolla useaan eri otteeseen vilvoitellut henkilö on sairastunut koronavirukseen. Espoon kaupunki on tiedottanut asiasta nettisivuillaan.

– Tartuntariskiä ei voida varmuudella rajata yhteen yksittäiseen päivään tai kellonaikaan. Kahluuallasta ei pidetä tartuntavaarallisena paikkana, mutta sairastuneen kanssa samaan aikaan altaalla olleet ovat saattaneet altistua taudille, kaupunki tiedottaa.

Kaupunki kehottaa kaikkia viime aikoina kahluualtaassa vilvoitelleita seuraamaan tarkasti omaa vointiaan ja oireiden kehittymistä. Sairastunut henkilö kävi altaalla 22.–28.6. Koronavirus voi aiheuttaa runsaasti erilaisia oireita, joista yleisimmät ovat kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, maku- ja hajuaistin heikkeneminen sekä ripulointi.