Jennifer Lopez esitteli takapuolensa – upea näky trikoissaan

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez täytti hetki sitten 50 vuotta. Lopezin ulkonäöstä päätellen naista ei kuitenkaan helposti voisi uskoa keski-ikäiseksi, mikä onkin varmasti tiukan salitreenin tulosta.

Jennifer Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen nähdään treenivaatteissa. Lopez esittelee etenkin takapuoltaan poseeratessaan kameralle selkä peiliin päin. Kuvassa näkyvästä ammeesta päätellen tähti on pulahtamassa kylpyyn kovan treenin päätteeksi.

Hyvien geenien lisäksi Jennifer Lopez on kertonut, että hänen hyvä ihonsa ja vartalonsa muoto ovat treenin ja terveellisten elämäntapojen tulosta. Lopez on kertonut panostavansa puhtaaseen kasvispitoiseen ruokavalioon ja runsaaseen veden juontiin. Lopez on kertonut kantavansa vesipulloa aina mukanaan minne ikinä hän onkaan matkalla.