Dr. Dren vaimo haki avioeroa – vaatii 800 miljoonaa dollaria itselleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin suuriin nimiin lukeutuvan Dr. Dren avioliitto on päättymässä. Tähden vaimo Nicole Young on hakenut eroa pariskunnan oltua naimisissa 24 vuoden ajan.

Nicole Youngin kerrotaan allekirjoittaneen avioeropaperit maanantaina. Hän ilmoitti TMZ-sivuston mukaan eron syyksi ylitsepääsemättömät erimielisyydet. Nicole ja nettoarvoltaan noin 800 miljoonan dollarin arvoinen Dre eivät ole tehneet avioehtosopimusta.

Räppäri ja tuottaja Dr. Dre nousi kuuluisuuteen gangsta rap -kokoonpano N.W.A.:n riveissä ja siirtyi myöhemmin menestyksekkäälle soolouralle. Hän ja asianajajana työskentelevä Nicole Young menivät naimisiin 25. toukokuuta 1996. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Truice-niminen 23-vuotias poika ja 19-vuotias tytär Truly.