Supermalli Elsa Hosk riisui – some sekosi herutuskuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. 31-vuotias puoliksi suomalainen tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana, minkä lisäksi nainen julkaisee näyttäviä kuvia usein myös sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🕊🌸💞☁️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Supermalli nähdään usein rohkeissa somekuvissa, mutta nyt vuorossa on ollut poikkeuksellisen näyttävä kuvakooste. Elsa Hosk on nimittäin julkaissut itsestään varsinaisen herutussarjan, jossa hän esittelee lähietäisyydeltä esimerkiksi poveaan.

Koripallon pelaaminen on ollut pitkälle tytölle varmasti luonnollinen harrastus vähintäänkin kokeilumielessä. Elsa Hoskin julkaisemilta videoilta käy kuitenkin ilmi, että nainen osaa melko taitavasti käsitellä koripalloa. Videoilla nainen kuljettaa palloa sujuvasti ja heittää koreja pienten harhautusliikkeiden saattelemana.

View this post on Instagram

Summerrrr💚

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on