Lapsi yritti tehdä koiralle taikatempun – koiran reaktio sai kaikki nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia videoita, joissa on kuvattu tilanne, jossa lemmikkiä hämmennetään jollakin taikatempulla. Tällä kerralla neljävuotiaan tytön tekemä taikatemppu ei kuitenkaan onnistunut tekemään vaikutusta perheen koiraan.

YouTube-videolla nähdään miten tyttö yrittää tehdä koiralle klassista katoamistemppua. Tyttö suoritti tempun niin, että hänen katoamisensa ei kuitenkaan ollut kovin yllättävä. Tyttö heitti viltin ilmaan ja kipitti sitten piiloon nurkan taa.

Koira seurasi tytön toimia makoillessaan sohvalla. Kun tyttö oli kiirehtinyt piiloon hän uteli muilta miten koira reagoi. Muut joutuivat pidättelemään nauruaan, koska koira ei ilmeestä päätellen näyttänyt olevan vaikuttunut taikatempusta.