Perhe pelasti uivan karhun – poisti päähän juuttuneen muovipurkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen perhe on päätynyt pelastamaan karhun Nalle Puh -tyylisestä pulasta. Uimassa olleen eläimen pää oli juuttunut muoviseen säilytysastiaan. Tricia ja Brian Hurt olivat kalastamassa poikansa Bradyn kanssa Wisconsinissa sijaitsevalla Marsh-Millerin järvellä, kun he näkivät vedessä jotain outoa.

Järvessä ui ahdinkoon joutunut karhu. Perhe epäili ettei karhu olisi selvinnyt omin avuin kuivalle maalle ja päätti auttaa sitä. Muovisen purkin irrottaminen karhun pään ympäriltä ei osoittautunut helpoksi, mutta noin viisi minuuttia myöhemmin siinä onnistuttiin.

Leirintäalueelle palattuaan perhe keräsi CNN-uutissivuston mukaan kiitosta tilannetta rannikolta seuranneilta. Päänsä muoviseen säilytysastiaan jumiin saaneesta karhusta oli tehty lukuisia havaintoja useiden päivien aikana mutta viranomaiset eivät olleet onnistuneet paikantamaan sitä.