Sirkuksesta pelastetut leijonat tutustuivat ruohikkoon – ihana video saa herkistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanya ja Tarzan -nimiset leijonat viettivät koko kahdeksanvuotisen elämänsä pienissä sirkushäkeissä ennen kuin ne pelastettiin. Eläinten pelastustiimi haki sirkuksesta Guatemalasta yhdeksän tiikeria ja leijonaparin, Tanyan ja Tarzanin.

The Dodo -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään millainen operaatio leijonien ja tiikerien pelastaminen oli. Videolla seurataan etenkin leijonaparia, jotka ovat muodostaneet sirkuksessa katkeamattoman siteen oltuaan aina yhdessä.

Tanya ja Tarzan pääsevät yhdessä ensimmäistä kertaa ulos häkistään ruohikolle, jota ne eivät ole aiemmin tassujensa alla tunteneet. Parin viikon kuluttua elämänilo ja leikkisyys alkaa palaamaan leijoniin, mikä saa pelastajat hyvin iloisiksi. Lopulta leijonat kuljetetaan Etelä-Afrikkaan, jossa ne pääsevät viettämään eläintensuojelualueella yhdessä koko loppuelämänsä.