Dua Lipa esitteli joka-aamuisen rutiininsa – aloittaa päivänsä joogalla

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Dua Lipa on nauttinut karanteeniajasta ja yllättävästä kesälomavapaastaan poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. 24-vuotias tähti on myös keksittynyt hyvinvointiinsa ja aloittaakin jokaisen päivänsä vetreyttävällä joogaharjoituksella.

Dua Lipa julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa nähdään miten nainen aloittaa päivänsä aamuisin joogaamalla. 24-vuotias tähti venyttelee eläinkuosisessa asussa, joka korostaa naisen timmejä vatsalihaksia ja pitkiä jalkoja. Nopeutetulla videolla nähdään miten naisen notkea vartalo taipuu erilaisiin jooga-asentoihin vaivattoman näköisesti. 

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime vuosien aikana nauttinut suuresta suosiosta. Nainen julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen albumin ja odottaa nyt kuumeisesti sitä, että hän pääsisi takaisin keikkalavoille esittämään uusia kappaleitaan.