Uskomaton tiimalasivartalo – Kylie Jenner puristi kurvinsa korsettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja menestyksekkään kosmetiikkayrityksen luoja Kylie Jenner pitää lähes päivittäin huolen siitä, että hän pitää faneihinsa yhteyttä sosiaalisen median kautta. Nyt kaunotar päätti yllättää seuraajansa kuvalla, jossa nainen esittelee jälleen kurvikasta vartaloaan.

Kylie Jenner julkaisi itsestään pukusovituksessa napatun kuvan, jossa hänen ylleen on kiristetty näyttävä korsetti. Korsetti esittelee nuoren naisen kurvikasta vartaloa ja korostaa etenkin kapeaa vyötäröä, joka näyttää hurjan pieneltä lantioon verrattuna.

View this post on Instagram

🖕🏼

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner julkaisee usein hyvin kauniita kasvokuvia ja seksikkäitä vartalokuvia seuraajiensa silmien iloksi. Tuore kuva jatkoi samalla linjalla 22-vuotiaan naisen esitellessä sitä miten seksikkäät alusasut hänellä on. Tämä korsetti kuuluu luultavasti jonkin iltamekon alle, mutta saattaa toimia koko asuna jo yksinäänkin.