Nainen autopesuun lasten potkuautolla – seurauksista hulvaton viraalivideo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autopesua säännöllisesti käyttävät kuskit muistavat aina varmistaa, että kaikki ikkunat ja ovet ovat hyvin tiiviisti kiinni ennen kuin pesu alkaa. Toisinaan verkossa leviää kuitenkin hauskoja esimerkkejä siitä miten käy, kun esimerkiksi kattoikkuna on jäänyt auki.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen ajaa vaaleanpunaisella lasten menopelillä autopesuun. Nainen pysyttelee leluauton kyydissä pesun alusta loppuun saakka eikä näin ollen välty kastumiselta.

Kaverukset olivat miettineet miten he pystyisivät piristämään heidän perheitään ja ystäviään keksimällä jotain hauskaa. Leluauton nähdessään he päättivät kuvata videon, jossa leluauto viedään pesuun niin, että kyydissä oleva nuori nainen sai samalla pesun itsekin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.