Pamela Anderson juhlisti 53. syntymäpäivää viettelevillä kuvilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson lukeutuu 1990-luvun suurimpiin seksisymboleihin. Nyt tähti on juhlistanut sekä omaa syntymäpäiväänsä että Kanada-päivää näyttävien kuvien muodossa.

Pamela Anderson täytti keskiviikkona 53 vuotta. Instagramissa jakamassaan mustavalkoisessa kuvassa hänet nähdään poseeraamassa sängyllä pinup-tyylisessä asennossa viinilasi kädessä. Toisessa kuvassa tähti poseeraa vailla rihmankiertämää kukkien keskellä.

Pamela Andersonin ura alkoi jokseenkin tuurilla, sillä hän sattui päätymään vuonna 1989 stadionin näytölle jalkapallo-ottelussa ja sai sitä kautta ensimmäisen mannekiinisopimuksensa. Suomalaissukuisen tähden tie vei Playboy-kuvista suosittuun Baywatch-sarjaan. Viime vuosina Anderson on keskittynyt realitytelevisioon ja aktivismin harjoittamiseen.

 

View this post on Instagram

Happy 🇨🇦 day!

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

View this post on Instagram

Thank you for all the birthday wishes … 🌸

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on