Vogue Williams ei halua pitää äitiyslomaa – pani miehen hoitamaan lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irlantilainen malli ja kirjailija Vogue Williams odottaa hänen miehensä Spencer Matthewsin kanssa toista lasta. Pariskunnalla on jo syyskuussa kaksi vuotta täyttävä poika Theodore, jolle he odottavat tällä hetkellä pikkusisareksi tyttöä.

Vogue Williams on paljastanut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen laskettuun aikaansa on enää viikkoja. Williams on kertonut, että tämän lapsen kohdalla hän ei tule pitämään äitiyslomaa vaan jatkaa töitään normaaliin tapaan. Naisen työpäivät alkavat jo aamun sarastaessa viiden aikaan ja päättyvät ennen puolta kymmentä, joten nainen ei tule menettämään kuin yhden syötön vauvan päivästä.

Theodore-pojan kohdalla nainen oli äitiyslomalla, mutta nyt hän on päättänyt, että ei halua keskeyttää työn tekemistä liian pitkäksi aikaa. Työpäivien aikana perheenisä saa hoitaa yksin heidän lapsiaan. Nainen haaveilee töihin paluusta jo melko pian synnytyksen jälkeen eikä halua pitää montaa vapaapäivää. Hän kuitenkin tiedostaa sen, että tämä on lopulta kiinni siitä miten synnytys tulee menemään.