Miljonääriäiti-Gunillan tytär julkaisi rohkeita kuvia – langanlaiha olemus huolestuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tulleen realitypersoona Gunilla Perssonin tytär on ollut arvostelun kohteena paljastelevien kuviensa takia. Hän on vasta 17-vuotias, mutta saanut Gunilla-äidiltään siunauksen poseerauksilleen.

Lukioikäinen Erika Persson piti hetken taukoa sosiaalisesta mediasta. Hän on jälleen julkaissut joukon valokuvia Instagramiin ja saanut niistä runsaasti palautetta. Nuori neitokainen on kuvissa ylisuuriin farkkuihin ja napapaidaksi leikattuun toppiin pukeutuneena. Katse kuitenkin kiinnittyy hänen todella kapeaan vyötäröön.

Etenkin keski-ikäiset naiset ovat paheksuneen Erikan kuvia ja vartaloa. Osa ihmisistä on puolustellut nuorta televisiotähteä, sillä hoikat eivät heidän mukaansa ansaitse arvostelua osakseen siinä missä eivät lihavatkaan. Tärkeintähän on olla terve, olipa vartalo minkä mallinen tahansa.