Poptähti julkaisi huvittavan kuvaparin – tässä 30 sekunnin treenin tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Anne-Marie on julkaissut paljon hauskaa sisältöä sosiaaliseen mediaan koronaviruksen aikana. Nainen on viettänyt paljon aikaa kotonaan, jossa hän on opiskellut uusia kieliä ja värjäillyt hiuksiaan. Nyt tähti esitteli 30 sekunnin vatsalihastreenin tuloksia.

Anne-Marie julkaisi huvittavan kuvaparin, jossa nähdään millainen upea muutos hänen vartalossaan on tapahtunut 30 sekunnin vatsalihastreenin ansiosta. Kaksi kuvaa ovat muuten samanlaisia, mutta toiseen kuvaan tähti on huvittavasti piirtänyt itselleen ruskeilla viivoilla vatsalihakset.

Poptähti Anne-Marie on tunnettu muun muassa hiteistään Friends ja 2002. Hän aloitti heti alkukeväästä vapaaehtoisen karanteenin, koska hän oli matkustellut alkuvuonna alueilla, joista hän olisi mahdollisesti voinut saada koronaviruksen.