Ariana Grande virallisti suhteensa Instagramissa – seurustelee kiinteistövälittäjän kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Granden on jo muutamien kuukausien ajan huhuttu seurustelevan uuden miehen kanssa. Nyt hän on syntymäpäivänsä kunniaksi tehnyt suhteesta Instagram-virallisen.

Grande julkaisi syntymäpäivänsä tienoilla Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän paljasti olevansa lähes 27-vuotias. Osassa kuvissa hänet nähdään läheisissä tunnelmissa Dalton Gomezin kanssa. Otoksissa nähtiin myös Granden koirat ja paras ystävä Doug Middlebrook.

Ariana Granden ja Dalton Gomezin on epäilty seurustelleen jo jonkin aikaa. Pari on Harper’s Bazaar -lehden mukaan muun muassa viettänyt koronakaranteenia yhdessä Granden kotona Los Angelesissa. Viihdemaailman sijaan Gomez tienaa leipänsä kiinteistövälittäjänä, sillä hän työskentelee luksuskoteja välittävässä Aaron Kirman Groupissa.

 

View this post on Instagram

almost 27 :)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on