Coco Austin on surun murtama – isän koronavirustartunta repii perhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Coco Austinin isä Steve Austin on viittä vaille hengityskoneessa. Mies taistelee hengestään koronavirusta vastaan. Räppäri Ice T:n puoliso ja kurveistaan tunnettu kaunotar on surun murtama, koska ei pääse auttamaan rakasta vanhempaansa.

– Yritän lähettää hänelle niin paljon rakkautta kuin voin, mutta en pysty tekemään kovinkaan paljoa välimatkan päästä. Haluaisin olla hänen kanssaan nyt samassa huoneessa ja pitää häntä kädestä kertoen, että perhe rakastaa häntä. Hänen pitää taistella, olisi liian aikaista jos hän poistuisi keskuudestamme, Coco parahtaa Page Six -lehdelle.

Steve Austin taistelee hengestään Arizonan Glendalen sairaalassa. Hän on 63-vuotias. Hänellä on todettu keuhkokuume molemmissa keuhkoissa, eikä mies pysty enää puhumaan. Tilanne on vakava, vaikka Steve Austin on perusterve mies.

View this post on Instagram

My, tough as an ox dad, the one that never goes to the doctor, the one that doesn't even take tylenol for pain, the one that never EVER gets sick, where talking about the original Steve Austin (cuz thats his real name) is in the ICU requiring oxygen for #covid19 .. He is having trouble breathing and feels like he is being stabbed with pins throughout his body .. For all the people that say it cant happen to your family..think again ..Sending happy thoughts to my father and all the families that are dealing with it❤ also sending prayers to 2 of my aunts who also have covid seems they all got it at the same time We have a big family, in the 2nd photo is my dad with all his kids Thank you ArrowHead Hospital in AZ for attending to my dad!

A post shared by Coco (@coco) on