Naisten hauska kepponen poikaystäville – takapuolella isku päähän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää usein erilaisia hauskoja kepposia, jotka lähtevät leviämään viraalihiteiksi. Tällä kerralla tyttöystävät ovat kuvanneet videolle hauskan jekun, jossa heidän pahaa aavistamattomat poikaystävät ovat yllättyneet toden teolla.

Facebookissa on lähtenyt leviämään hulvaton video, jossa nähdään naisten kuvaamat kepposet. Naiset ovat pyytäneet poikaystäviltään apua halutessaan kokeilla uudenlaista vatsalihasliikettä, johon tarvitaan kumppania.

I can’t stop laughing. This trend of women pranking their partners is so funny 😂😂🔊SOUND ON FOR BEST EFFECTS🔊I know one of my UK bffs did this and her and her husband laughed so much their kids woke up 😂😂😂😂😂😂

Publiée par Ellie Moore sur Lundi 29 juin 2020

Avuliaat poikaystävät istuutuvat lattialle kun tyttöystävät asettelevat nilkkansa miesten hartioiden päälle ja kannattelevat painoaan käsiensä varassa. Sen jälkeen naiset alkavat vimmatusti vetämään jalkojaan koukkuun, minkä seurauksena miesten päät iskeytyvät toistuvasti naisten takapuoleen kiinni.