Rodrigo Alves on uhkea näky – esiintyi ensimmäistä kertaa naisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisena elämänsä tänä vuonna aloittanut megajulkkis Rodrigo Alves on suosittu myös kotimaassaan Brasiliassa. Hän on vieraillut kotimaassaan ensimmäistä kertaa uuden sukupuolensa kanssa ja päässyt heti televisio-ohjelman vieraaksi.

Roddyn muodot näyttävät todella muhkeilta ja hän korostaa niitä paljastavilla asukokonaisuuksilla. Hän on aiemmin kertonut joutuneensa lapsena kiusauksen kohteeksi. Hän aloitti kauneusleikkausbuuminsa opiskeluaikoina sopeutuakseen paremmin trendikkäiden jetsettereiden joukkoon.

Nyt hän on koko maailman tuntema kosmopoliitti. Hän asuu pääosan ajastaan Lontoossa, mutta omistaa myös asunnot Marbellassa ja Roomassa. Hän haluaa hylätä ihmis-Ken -lempinimensä kokonaan ja kertoo vihdoinkin olevansa sinut vartalonsa ja identiteettinsä kanssa.

View this post on Instagram

Guess who is back in town ? 👩🏼 #saopaulo

A post shared by Roddy Alves (@rodrigoalvesuk) on