Sabina Särkkä paljasti bikinivatsansa – tämä rehellinen kuvapari jokaisen tulisi nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sabina Särkkä rakastaa matkustamista, mutta viime aikoina koronaviruksen vuoksi nainen on keskittynyt pelkästään kotimaassa matkailuun. Viimeisin seikkailu sijoittui pohjoisessa sijaitsevaan Hyrynsalmeen, joka houkutteleekin ihmisiä upean luonnon avulla. Siellä Särkkä pulahti somevideolla uimaan upeaan Komulanköngäs-vesiputoukseen.

View this post on Instagram

both of these pictures of my body are beautiful 🤍 #loveyourbody

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Nyt Sabina on julkaissut tärkeän kuvaparin, jollaisia nähdään harvoin sosiaalisessa mediassa. Missikaunotar paljasti vatsansa kahdessa eri poseerauksessa, joista toisessa hän esitteli avoimesti täysin luonnolliset vatsamakkaransa ja toisessa sama vatsa nähdään merkittävästi timmimmän näköisenä. Kuvansa yhteydessä Särkkä toteaa vartalonsa olevan molemmissa kuvissa yhtä kaunis, ja osuu siinä täysin oikeaan. Sosiaalisessa mediassa ihmisistä nähdään usein vain siloteltu puoli.

Monista televisio-ohjelmista tutuksi tullut julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Hän on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta viime aikoina Sabina on nähty lähinnä sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa usein upeita kuviaan seuraajiensa iloksi.